2012. augusztus 17.

Acces Hollywood interjú Robbal

Köszönjük Nik-nek a fantasztikus fordítást :-)


" Robert Pattinson köszöni a rajongóinak a "Csodálatos" támogatást "
Photobucket
Egy csinosan öltözött Robert Pattinson lépett elő hétfő este New Yorkban új filmjének, a Cosmopolis premierje alkalmából, mely az első nyilvános megjelenése volt azóta amióta kitört a botrány, hogy barátnője, Kristen Stewart megcsalta őt.

A médiában lezajló pletykák ellenére Robert a filmjére fókuszált - és a rajongóira. 
Miközben a vörös szőnyegen igyekszik, a színésznek lelkiismeret-furdalása van amiért nem volt elég rátermett hogy kielégítse rajongói legnagyobb vörös szőnyeges kívánságát, ami nem más mint egy autogram a kedvenc Twilight bálványuktól.

"Akárhányszor részt veszek egy premieren New Yorkban az mindig kész őrület, egyszerűen nincs lehetőségem arra, hogy bármit is aláírhassak," nevette miközben az Access Hollywooddal beszélgetett a Cosmopolis vörös szőnyegén. "Ez az egyetlen probléma." - tette hozzá.

Tucatnyi rajongó támogatta Robot a premieren, miután már megjelent Jon Stewart Daily Showjában.
"Ez nagyszerű!" - mondta rajongói reakciójára és támogatására. "Ez csodálatos!"

Robert büszke az új filmjére, amely a limóban való forgatással még némi kényelemmel is ellátta a színészt.

"Ez egy bonyolult forgatókönyv, így kell hogy legyen valami ami biztonságot nyújt; ami sokkal kényelmesebbé teszi a dolgot számomra, főképp a színészek képessége és az ehhez hasonló dolgok számítanak ilyennek" mondta Rob az Accessnek "Emberek(színészek), akik nálam sokkal tapasztaltabbak-megvolt a saját limuzinom, és benne a helyem, ez tette könnyebbé"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése