2013. július 31.

Régi/Új kép!

Ez a kép még 2006-ban készült mikor Rob és Nina Schubert egy párt alkottak..:))

2013. július 19.

Forgatási képek!

Mint az már mindenki tudja,Rob a napokban elkezdte az új filmje forgatását.Az első képek meg is érkeztek.Nem a legjobb minőségűek,de jobb mint a semmi..:))




Új DIOR képek!

Még több fantasztikus képért katt IDE!..:-))


2013. július 18.

2013. július 17.

Maps to the Stars tartalom

A Cosmopolis sztárja, Robert Pattinson a limuzin hátsó részéről előre ül, a Maps of the Star-ban. Ez lesz a következő közös munkájuk David Cronenberggel, megkezdődik a 30 napos forgatás, amivel végig rohannak augusztusban Torontó-ban és Los Angelesben. 


 (Olivia Williams, John Cusack, D. Cronenberg)

 Szereplők:

Robert Pattinson,John Cusack,Julianne Moore,Mia Wasikowsk,Olivia Williams,Evan Bird,Sarah Gadon

Tartalom:

Egy jelenkori történet, ami feltárja a celeb-központú társadalmunk démonjait, a sztori Weiss családot követi nyomon, melynek feje Stafford (John Cusack) - terapeuta és tanácsadó, aki vagyonát "segíts magadon" könyveivel szerezte. 

Felesége, (Olivia Williams) a basáskodó anya, menedzseli a drog elvonóról nemrég szabadult 13 éves TV sztár fiát (Evan Bird). Az elidegenedett lányuk (Mia Wasikowsk) csak nem rég jött ki a pszichiátriáról és összebarátkozott a limuzin sofőrjével (Robert Pattinson), aki szintén egy feltörekvő színész. 
Stafford egyik híres kliense, Havana - szokatlan színésznő egy szokatlan asszisztenssel.
Havana, halott anyja (Sarah Gadon) 60-as évekbeli szerepét akarja életre kelteni amely szellemek, halál és a bűn minden formája köré szerveződik.

Forrás

2013. július 2.